Säkerhet och trygghet

Det är tryggt att handla hos oss. TTEX är ledande inom bordtennis i Norden. För att göra dina köp hos oss så enkelt som möjligt lägger vi stor vikt på att utveckla vår hemsida. Vi lagerför själva det mesta av vårt sortiment, för att upprätthålla snabba och säkra leverans till våra kunder. Skulle du få problem med något du köpt hos oss behandlar vi reklamations- och returärenden så fort som möjligt både per telefon och e-post.

Vi jobbar kontinuerligt för att du som kund ska få bästa möjliga service före, under och efter ditt köp hos oss.

På TTEX hemsida använder vi krypterad dataöverföring. Betalnings -och personuppgifter sker genom säkra sidor på nätet. All känslig kreditkortsinformation som du skickar krypteras omgående så att ingen mer än du kan se informationen.

Priserna är gällande med förbehåll för fel och prisändringar.

Personuppgifter

Som kund hos oss måste du godkänna att vi behandlar uppgifter om dig. Vi kommer aldrig att låta någon utomstående få ta del utav eller använda dessa uppgifter. Du har alltid rätt att se dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Om de är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att få uppgifterna ändrade eller raderade.

Ångerrätt

Distansavtalslagen gäller vid beställning genom vår hemsida. Du har från det att du mottagit varan retur- och bytesrätt i 14 dagar. Varan måste returneras i oskadat skick och vara helt oanvänd. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Om det är en reklamation på grund av skadad vara eller att TTEX har skickat fel vara står vi för alla kostnader.

Prisgaranti

Vi på TTEX ska aldrig ha högre pris än andra pingisföretag och sportbutiker - detta ger vi dig som kund en garanti på! Hittar du lägre pris på samma produkt i någon annan svensk butik och kan visa upp detta för oss så matchar vi naturligtvis detta pris.

Beställningar under 150 kr

Vid beställningar som understiger 150 kr tillkommer en expeditionsavgift på 50 kr.

Betalningsalternativ

Bankkort, Internetbank, Faktura, PayPal. För att handla mot faktura måste du vara över 18 år. Till kommuner och företag lämnar vi 30 dagars kredit från ordertillfället. Vi tar alltid en kreditupplysning på våra fakturakunder.

Bor du i Norge? Eftersom Norge inte är medlemmar i EU så skickar vi våra paket till Norge utan att debitera moms. Detta innebär att du kan köpa produkter från TTEX i Sverige, till svenska priser, utan att behöva betala moms två gånger. Du betalar helt enkelt bara moms och tull när dina varor blir importerade till Norge. När du som bor i Norge registrerar dig som kund och loggar in visas priserna utan moms. När du är utloggad visas priserna inklusive moms igen.


No products

To be determined Leverans
0kr Total

Till kassan