KÖPINFORMATION

SÄKERHET OCH TRYGGHET
Det är tryggt att handla hos oss. Biljardexperten är ledande inom biljard i Sverige. För att göra dina köp hos oss så enkelt som möjligt lägger vi stor vikt på att utveckla vår hemsida. Vi lagerför själva vårt sortiment, för att upprätthålla snabba och säkra leverans till våra kunder. Skulle du få problem med något du köpt hos oss behandlar vi reklamations- och returärenden så fort som möjligt både per telefon och e-post.

Vi jobbar kontinuerligt för att du som kund ska få bästa möjliga service före, under och efter ditt köp hos oss.

På Biljardexpertens hemsida använder vi krypterad dataöverföring. Betalnings -och personuppgifter sker genom säkra sidor på nätet. Vi har ett samarbete med Klarna för att kunna erbjuda dig en snabb och säker betalningsprocess. All känslig kreditkortsinformation som du skickar krypteras omgående så att ingen mer än du kan se informationen.

Priserna är gällande med förbehåll för fel och prisändringar.

Personuppgifter
Som kund hos oss måste du godkänna att vi behandlar uppgifter om dig. Vi kommer aldrig att låta någon utomstående få ta del utav eller använda dessa uppgifter. Du har alltid rätt att se dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Om de är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att få uppgifterna ändrade eller raderade.

Ångerrätt

Du som konsument har alltid fjorton (14) dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. För att du ska känna dig helt trygg med ditt köp erbjuder Biljardexperten AB  istället trettio (30) dagars ångerrätt från det att du tar emot varan. 

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp, inklusive eventuell frakt- och hanteringskostnad, senast inom 10 dagar. 

Som kund betalar du däremot själv eventuell returfrakt, och ångrad produkt ska returneras i väsentligen oförändrat skick och gärna i originalförpackning med tillhörande emballage. Att använda originalförpackningen är ofta en fördel då du som kund ansvarar för risken vid returfrakt. Denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. 

Innan ni returnerar varan, kontakta ni oss på 08-508 804 00 eller via mail på info@biljardexperten.se. Var noga med att bifoga ditt kundnummer och fakturanummer med returnerad försändelsen. 

Brev skickas till:
Biljardexperten AB
Box 451 05
104 30 Stockholm

Paket och bord skickas till:
Biljardexperten AB
Observatoriegatan 10
113 29 Stockholm

Reklamation
Om ni vill reklamera varan på grund av varan är skadad eller att Biljardexperten har skickat fel vara står vi för alla kostnader.

BETALNINGSALTERNATIV
Faktura
Privatpersoner genom Klarna (generellt sett 14 dagar netto eller avbetalning).
Kommuner (30 dagar netto).
Företag (15 dagar netto efter sedvanlig kreditprövning).

Kreditkort
Hos oss kan du använda följande kort genom:
1) PayPal: VISA, MASTERCARD/EUROCARD, AMEX.
2) Payson: VISA, MASTERCARD/EUROCARD.

Internetbank
För närvarande erbjuder vi dig betalning genom Internetbank Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB via Payson.

Postförskott
Vid postförskott betalar du din beställning när du hämtar ut paketet hos utlämningsstället. Vid betalning mot postförskott tillkommer en avgift på 50 kr. 

Räntefri Avbetalning
Nu kan ni köpa biljardbord räntefritt!

Uppläggningsavgift på 500 kr (engångskostnad) samt aviseringsavgift på 50 kr per månad tillkommer.

Grundläggande för att få handla räntefritt:
- 20 år eller äldre och ha fast anställning
- Inte ha några betalningsanmärkningar

Då ni väljer räntefri avbetalning som betalningsalternativ kommer samtliga kostnader inklusive avgifter att framgå innan ni slutför köpet.

Väljer ni sedan att slutföra köpet kommer vi att ta en sedvanlig kreditupplysning.

Godkänner banken affären skickas ett kontrakt till er för underskrift som ni sedan skickar tillbaka till oss i bifogat kuvert.

Efter detta sker leverans av bordet till er.
 


No products

To be determined Leverans
0kr Total

Till kassan